Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

YIN 2 TEACHER TRAINING ADVANCED STUDIES: MODULE B ™® – DEC 2019 UNTIL JULY 2020

15th May, 2020 - 27th Jul, 2020

€1,482.25

Event Duration: 30th Jan – 27th Jul

Yin Yoga advanced studies: Module B ™® 120 uur (start 3 november 2019)

 

INHOUD OPLEIDING:

 • Je leert een prive sessie in te richten en je zal 2 proefcliënten 10 privé sessie’s gaan geven.Via het digitale platform post je per sessie een verslag en je krijgt individuele feedback van de docente over jouw sessie’s. Je kunt ook inspiratie vinden voor de privé sessie’s die door anderen zijn gegeven, ook van vorige cursussen.
 • Leer vele yin yoga sequenties ter ondersteuning bij verschillende kwalen, om het lichaam meer in balans te krijgen. Met eenvoudige modificaties, gericht op beginners.
 • Yangposes en/of Yangflow’s die nodig zijn  bij andere  klachten, die yang ondersteuning nodig hebben.
 • Begrijp en leer hoe je het materiaal van Yin2A kunt inzetten in privé sessie’s of workshops voor bepaalde klachten. Hoe een persoonlijke sequentie of groepssequentie samen te stellen.
 • Het elkaar geven van privé sessie’s met oa het Yin 2 A & B materiaal.
 • Leer hoe je de visie van acupuncturisten kunt lezen en interpreteren, zodat je een privé yoga sessie kunt creëren en geven met (yin) yoga.
 • Het leren van  Chi Kung oefeningen om meer energie in je systeem te brengen, waarbij er bv.een verband bestaat tussen chant, acupressuurpunten, beweging en intentie.
 • Practizeren van T’ai Chi de eerste 12 poses.
 • Beoefenen van meditatie & mindfulness, en Pancha Kosha’s, die bruikbaar zijn bij het doceren.
 • Leren om te rusten in de hara, tan tien of navelcentrum om van daar uit in de sessies aanwezig te zijn.
 • Het leren en ervaren van eenvoudige transformerende practices, om in te kunnen zetten in een privé sessie.
 • Het leren van mantra’s, ‘beed’mantra’s om te gebruiken voor verschillende soorten onbalans of ontspanning.

Het examen is het begeleiden van een privé sessie, onder toezicht van Anoshe Overington en enkele medestudenten.
De training gaat door bij een minimum van 12 deelnemers. Het is ook mogelijk deze training te volgen en geen examen af te leggen, maar slechts voor eigen groei mee te doen als je Yin 1/ Yin2A wel hebt gedaan.

 

Locatie

“De Druivenkas”, Doorn

 

PRIJS

Full price: €1395 (excl. 21% btw)

(Bevat 70 contact uren, 25 uur zelf-studie (waarvan 12 uur in kleine groepen) en 25 uur privé sessies met 2 cliënten).

N.B. De prijs is exclusief het cursus materiaal. We hebben een iBook en/of pdf Training Manual gemaakt  , specifiek voor onze training. Hiervoor vragen we 35 euro, excl. 9% btw.

EDUCATIONAL PLATFORM

De training geeft je ook toegang tot ons educational online platform met films, huiswerk, blogs etc.  Dit gesloten platform bevat lesmateriaal en blogs voor je privé sessies, zodat wij tijdens de training jou feedback kunnen geven op je sessies. Er is 3,5 uur in originele yang flow klassen gefilmd op de site die bv. de yang/yang meridianen stimuleren, waar alleen Yin 2 studenten toegang toe hebben. Er zijn verschillend chi kung films en lesstof in pdf.  Al je huiswerk kun je er ook vinden.

TESTIMONIALS

Ik heb mijn yin yogadocent certificaat via Anoshe Overington. Ik kon niet door een betere leraar in de Yin Yoga practice geïnitieerd worden. Anoshe is zeer goed geïnformeerd, zeer intuïtief en heel goed in de yin beoefening zelf. Ze heeft grote controle over een kamer vol studenten, heeft veel geduld en ze geeft alles dat ze heeft. Als echte yogi ziet ze het potentieel van alle studenten. Men kan voelen dat Anoshe has been walking the walk and talking the talk sinds vele jaren.

Lilian van Dam

 

“Ik heb er precies uitgehaald wat ik nodig had, omdat deze intensieve training mijn yin yoga-beoefening een dieper fundament en context gaf. De cursus heeft me een dieper begrip gegeven van de meridianen en de basis van de 5 elementen theorie in  Chinees Taoïsme. Ik denk dat ik voor het eerst een ervaring had van hoe mijn yoga-oefening zoveel meer is dan een asana-houding. Ik heb geleerd om pranayama, chanting en meditatie te integreren, waardoor het een meer completere, volledige en rijkere ervaring is. Het was ook geweldig om te zien hoe ik gedurende die paar maanden veranderde in mijn persoonlijke yin yoga sequentie, door ruimte te scheppen in mijn lichaam en geest en aan mijn persoonlijke onbalans te werken. Deze cursus heeft het vuur in me aangestoken om in deze unieke Yin Yoga beoefening te blijven studeren, leren, groeien, verkennen. En om mijn passie en liefde voor Yin Yoga te delen ”

~ Lonneke Aerts – Fysiotherapeut, Vinyasa Flow RYT200, Yin Yoga 1 & 2, eigenaar yogastudio.

 

“Anoshe is als leraar een persoon van integriteit, ze werkt vanuit een diepe kennis en begrip van yin yoga. Zij kan u deze diepe kennis op een dusdanige manier laten ervaren dat ik nu vol vertrouwen ben om Yin Yoga les te geven aan mijn studenten.’

~ Erna Bouwhuis, yogadocent

 

Ik had de eer om bij Anoshe en Nigam Overington een yin 1 en yin 2 specialisatie training te volgen. Door de yin trainingen bij Anoshe te volgen, werd dit bewustzijn enkel verdiept. De combinatie van yoga, meditatie, filosofie, meridianen was ongelooflijk verrijkend. Sindsdien heb ik mijn eigen lichaam en practice volledig anders beleefd. In elke pose ervaar ik een dieper bewustzijn van hoe mijn lichaam functioneert. Deze kennis gebruik ik in mijn dagelijks werk ook. Ik ben een trainer en life coach in de bedrijfswereld, en gebruik regelmatig ademhalingsoefeningen, bewustwording van lichaam etc. Ook in de yogalessen die ik geef integreer ik de opgedane kennis en ervaring. Deze opleidingen kan ik iedereen sterk aanbevelen.

~ Jerko Bosikovic

 

De yin yoga 2 lerarentraining was zo inspirerend! Het is fascinerend om te zien hoe de meridianen op een andere manier verbonden zijn dan de 5 elementen die we geleerd hebben tijdens de eerste yin yoga teacher training. Anoshe en Pernille geven u alle tools die u kunt gebruiken tijdens deze privé sessies. Het is zo lonend om te zien dat mijn privéstudenten zich beter voelen na een aantal één-op-één sessies. Deze training gaf me ook meer vertrouwen als yoga leraar, ook bij het onderwijzen in groepen, merkte ik op dat ik creatiever ben en open om nieuwe dingen in de les uit te proberen. Als je van yin yoga houdt, meer wil weten over het meridianen systeem en welke technieken je kan gebruiken tijdens privé-lessen – dan kan ik je deze Yin Yoga 2 Teacher Training sterk aanbevelen!
~ Corona Meerman

 

DATA

2019: 9/12,
2020: 12/1, 26/1, 1/2, 15/3, 5/4, 5/6, 4/7
9.30  – 18.00 uur. Data onder voorbehoud.

YIN 2 TEACHER TRAINING ADVANCED STUDIES: MODULE B 2019

.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Start:
15th May, 2020
End:
27th Jul, 2020
Event Categories:
, ,