Wekelijkse lessen Augustus - December 2022 - Stillnessinyoga
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wekelijkse lessen Augustus – December 2022

31st Aug, 2022 - 21st Dec, 2022

Please inquire via email about classes in English: stillnessinyoga@gmail.com

Stillnessinyoga biedt een wekelijks programma aan met (op dit moment) deze les:

WOENSDAG YANG/YIN YOGA LESSEN 18.45 – 20.15 uur met Anoshe

  • 31 Augustus
  • 7, 14, 21, 28 September
  • 5, 12, 19 Oktober (Niet 26 Oktober ivm herfstvakantie)
  • 2, 9, 16, 23, 30 November
  • 7, 14, 21 December

Alle 16 woensdag lessen €224 (incl. 9% btw) Introductieles €17,50 (incl. 9% btw)

INSCHRIJVEN VOOR DE WEKELIJKSE LES(SEN)

De aanschaf van de lessen gaat via Momoyoga. Na aanschaf schrijf je je daar in voor de lessen. Mocht je verhinderd zijn, wil je je dan uitschrijven van de betreffende les?

  1. Via onderstaande button “INSCHRIJVEN WEKELIJKSE LES” kom je in Momoyoga alwaar je een nieuw account aanmaakt
  2. Je kiest de les waaraan je mee wilt doen
  3. Je rekent af
  4. Je boekt de lessen in waarbij je aanwezig zult zijn

INSCHRIJVEN WEKELIJKSE LES

Meer over Anoshe en haar lessen Anoshe is een gecertificeerde Yoga Alliance Yoga docente, direct opgeleid door o.a. Louisa Sears en Sarah Powers, Shiva Rea en vele anderen.  Ze praktizeert yoga sinds 1982. Anoshe heeft internationaal gedoceerd, maar woont nu in Doorn. En heeft aan vele stilte kampen meegedaan in India en elders.Velen van haar cursussen en bijscholingen voor docenten zijn erkend door Vereniging Yoga docenten Nederland.

Anoshe’s Vinyasa lessen zijn niet alleen een dynamische, fysieke work-out, maar ook een uitnodiging om lichaam-geest-spirit samen te brengen door connectie met de adem, en door aanwezig te zijn in het moment, het nu.We eindigen met meditatie en bieden door het seizoen heen verschillende technieken voor meditatie aan. Anoshe is een expert in Yin Yoga en leidt anderen op tot Yin yoga docent. Haar Yin lessen zijn zorgvuldig en diep ontspannend door haar stem, mindvolle instructies en nodigen je uit om met aandacht naar binnen te gaan.

De Yin/Yang klas is voor de helft van de klas dynamisch met ritmische beweging, de 2e helft is Yin yoga voor diepe ontspanning. Deze klas is een goede balans die je spieren strekt en traint, en daarna dmv Yin Yoga de diepe ontspanning van bindweefsel strekkingen aanbiedt.

LOCATIE DE DRUIVENKAS, DOORN De lessen worden gegeven in de “Druivenkas” van de Historische Theetuin Bartiméus te Doorn. De verbouwde druivenkas staat midden in het bos en is voorzien van centrale verwarming met vloerverwarming. Het is een prachtige plek met optimale natuurbeleving, zowel buiten als binnen.

 

Adres en parkeerplaatsen: Rijdend op de N225 neem je de ingang Driebergsestraatweg 44, 3941 ZX Doorn (44 in witte letters) Zodra je het terrein oprijdt zie je het blauwe verkeersbord t’Sand. Na bijna 700 meter staat aan de rechter kant van de weg het hoge witte wegwijzertje ‘Historische Moestuin’.

Hier kun je parkeren. Je kunt ook parkeren op een van de parkeerterreintjes.

Google maps Wanneer je bij het wegwijzertje “Historische Moestuin” het bospad met verlichting inloopt zie je de tuin vanzelf in het bos liggen. Er staan 3 kassen in de tuin. De Druivenkas is de achterste.

Loop door de tuin heen en volg de handgemaakte bordjes “Druivenkas” naar de grote houten poort aan de andere kant. Ga door de houten poort heen en kom binnen! Wij wachten op je met een kop thee, als het donker wordt is er volop verlichting en je kunt ons altijd bellen op +31(0)617 02 64 53. I.v.m. woon/werk/noodgevallen verkeer en plaatselijke regels voor stilte en bosgebied is het niet toegestaan om te parkeren langs de Broekweg of direct bij de Druivenkas.

Mocht je via de hoofdingang van Bartiméus, Oude Arnhemse Bovenweg 3, 3941 XM Doorn (groot groen bord met witte B) het terrein op rijden dan vindt je het hoge witte wegwijzertje “Historische Moestuin” na 550 meter aan de linkerkant van de weg tegenover de Achterhoeklaan.

Mail: stillnessinyoga@gmail.com Telefoon: +31(0) 617 02 64 53

Details

Start:
31st Aug, 2022
End:
21st Dec, 2022
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Venue

De Druivenkas
Driebergsestraatweg 44
Doorn, Utrecht 3941 ZH Netherlands

Organizer

Stillnessinyoga