Tweedaagse workshop Yin Yoga, Chi Kung & Acupressure | Live volgeboekt | Online nog plek! - Stillnessinyoga
Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.

Tweedaagse workshop Yin Yoga, Chi Kung & Acupressure | Live volgeboekt | Online nog plek!

23rd Dec, 2020 @ 8:14

Virtual Event Virtual Event

In het seizoen van de winter die volgens de Taoistische kalender van ongeveer 7 November tot 7 Februari loopt, is Yin yoga een perfecte practice. Onze aandacht is naar binnen gekeerd, het lichaam heeft rust en herstel nodig. Vooral in deze tijd van grote veranderingen waar we al meer met een spiegel naar onszelf hebben geleefd, is er een prachtige bodem gelegd om dichter bij onszelf te komen.

 

In deze tweedaagse workshop gaan we niet alleen punten bekijken die goed zijn voor lage rugpijn, weerstand, stress en vermoeidheid maar ook angst en depressie. Maar we gaan ook diep ontspannen door essentiele olien aan te brengen en onze zintuigen te stimuleren. Mis jij ook de ervaring van aanraking? Masseer jezelf met de geuren van essentiele olien, en geef jezelf die sensuele stimulatie. Andere drukpunten zullen ook voor andere Elementen zijn, zoals spijsvertering of menstruatieklachten, en hebben dan ook andere Yin houdingen. De meridianen waar die acupressuurpunten op liggen zullen dan ook gestrekt worden door de poses die je aangeboden krijgt. Daarnaast zullen we ook Chi Kung’s ervaren, die dit gebied strekken. Mooi voor jezelf, maar ook om met jouw leerlingen te delen. Een tweedaagse om jezelf diep te voeden!

Deze workshop wordt aangeboden in De Druivenkas te Doorn voor een maximum van 13 personen. En is bedoeld voor Yin Yoga docenten, of studenten die al 4 jaar Yin yoga beoefenen.

Ook kan je de workshop Zoom Live online meedoen voor 120 euro early bird of 140 euro als je betaalt na 1 december.

Kosten van essentiele olien zijn extra, en ‘optional’. We gaan een mini set voor jullie samenstellen!

Datum: 13 december 2020 en 17 januari 2021

Tijd: 12.00 – 18.00 uur

Waar: Live in de Druivenkas of live online via Zoom

In de Druivenkas zelf is er een maximum van 13 deelnemers. We hebben sterke ventilatie, doordat het glazen dak omhoog kan.

Prijs:
Live in de Druivenkas: early bird tot 1 december €148, late bird €168
Live online via Zoom: early bird tot 1 december €120, late bird €140

LET OP: mocht er een probleem zijn met betalen via de website, neem dan even direct contact op met Nigam: +31(0) 617 02 64 53, zodat hij kan zorgen dat je alle info toch nog op tijd krijgt.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
23rd Dec, 2020
Time:
8:14
Event Category:

Organizer

Stillnessinyoga

Venue

De Druivenkas
Driebergsestraatweg 44
Doorn, Utrecht 3941 ZH Netherlands
+ Google Map