Loading Events

« All Events

Online live Chi Kung training: Coming soon! 19/01 – 16/03 2021

19th Jan, 2021 @ 12:00 - 16th Mar, 2021 @ 13:30

€95

Chi Kung is een beoefening die voortkomt uit Zuid – Oost Azië, en heeft als doel ons energetisch lichaam te stimuleren, zodat we ons lichaam, ziel en mind in balans houden. Het hoopt ook een overvloed aan Chi te creëren. Er zijn erg veel stijlen en categorieën. Bijvoorbeeld meer medische chi kung’s, andere representeren dieren, of er zijn verfijndere alchemistische chi kung’s.

 

In deze online cursus zullen we openen met:

  • Eenvoudige chi kung, welke onze kracht om te kunnen staan ontwikkelt. Hoe we de aarde onder ons gebruiken, zodat we de basis van onze chi kung practice ontwikkelen.
  • Daarnaast  adem oefeningen in een houding waar we de adem retenties leren.
  • Het eerste gedeelte leren van een langere chi kung met balans houdingen voor longevity. Er zijn slechts 4 docenten in de wereld, die deze chi kung hebben geleerd van de originele familie en nu nog uitdragen. Ik probeer een master klas met mijn leraar in deze cursus toe te voegen op 9 februari. Dit gedeelte nog onder voorbehoud, en extra kosten voor deze klas.
  • Innersmile en Micro cosmic orbit met adem retentie.

Het doel zal zijn diep te gaan met een paar oefeningen en die ons eigen te maken, maar ook de principes van chi kung te kunnen begrijpen, integreren en ervaren.

Om deze redenen is deze cursus geschikt voor mensen die al ervaring hebben met Chi Kung, Vinyasa Yoga of Dans, of eerder (Chi Kung) cursussen bij Anoshe gedaan hebben (wekelijkse klassen, workshops of opleidingen).

Deze cursus is niet voor beginners, die hier voor de eerste keer kennis mee willen maken.

We zullen werken met minder variatie, maar meer verdieping en herhaling van de oefeningen.

Ik zie er naar uit mijn passie te delen, en samen de magie van beweging in adem connectie te ervaren, met de minst mogelijke spierinspanning.

 

Datum: Dinsdag 19 januari, 2 en 16 februari, 2 en 16 maart 2021

Tijd: 12.00 – 13.30 uur

Waar: online via zoom. Opnames worden gedeeld op ons besloten platform en blijven beschikbaar tot en met 23 maart.

Prijs: €95 incl. 21% btw

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Online live Chi Kung training jan-mrt 2021
Online live 5 daagse chi kung training jan-mrt 2021
95.00 incl BTW.
Unlimited

Details

Start:
19th Jan, 2021 @ 12:00
End:
16th Mar, 2021 @ 13:30
Event Categories:
,

Organizer

Stillnessinyoga

Venue

Online
Netherlands + Google Map