Aroma Yin™ bijscholing (Both live in Doorn and ZOOM online) - Module 2 - Stillnessinyoga
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Aroma Yin™ bijscholing (Both live in Doorn and ZOOM online) – Module 2

17th Nov, 2023 @ 10:00 - 25th Nov, 2023 @ 17:30

Heb jij ook een diepe zelf-voeding nodig?  Stillnessinyoga heeft een Aroma Yin™ opleiding ontworpen, waar acupressuur en de applicatie van essentiele olien worden gebruikt voordat we in onze yin houding komen. Tijdens deze opleiding worden je zintuigen geprikkeld niet alleen door aanraking en geur (aroma), maar creëren we hierdoor tegelijkertijd een diepe ontspanning en meditatieve ervaring. Je leert acupressuur punten speciaal voor Yin houdingen en door het gebruik van essentiële oliën breng je hiermee je lichaam en geest in balans. Essentiele oliën zorgen gelijk voor een directe toegang tot onze Shen, de toegangspoort naar onze ziel. Volgens klassieke acupuncturisten, zijn een groot deel van de gezondheidsproblemen in het Westen terug te voeren tot het hebben van emotionele problemen, die een effect hebben op de Shen, onze ziel. Aroma’s in combinatie met drukpunten en het tegelijkertijd stimuleren van een gehele meridiaan in een pose hebben een direct effect op ons welzijn. Dit effect creëren we door aanraking, geur, yoga poses te combineren met een intentie. De meeste deelnemers voelen zich meteen veel kalmer en meer in verbinding met zichzelf: “It is like coming home”.

Inhoud van de training en data: Stillnessinyoga, de bedenker van Aroma Yin™, heeft een 6-daagse cursus ontwikkeld, verdeeld over 3 modules. Het is mogelijk om de modules apart te volgen, of je kunt de gehele opleiding doen en daarmee een 6-daagse bijscholing doen. De volgorde waarin je de modules doet, maakt niet uit. Na het volgen van alle modules heb/ken je:

 • Kennis van de acupressuur punten, gegeven door Anoshe Overington
 • Kennis van de werking van verschillende essentiële oliën vanuit klassieke chineze geneeskunde en westerse visie, gegeven door Anoshe en een andere expert
 • Kennis van verschillende Yin Yoga houdingen en hoe je acupressuur toe kunt passen tijdens deze houdingen
 • Het “prop-gebruik” en aanpassingen voor de Aroma Yin™ houdingen
 • Inzicht in het effect van de Aroma Yin™ poses

Deze cursus is gebaseerd op de teachings van Jeoffrey Yuen. Deze cursus met certificatie is voor yin yoga docenten. Je kan meedoen voor je eigen groei, als je al 2 jaar yin yoga ervaring hebt, maar je kan dan slechts een certificaat van participatie ontvangen.

Data Aroma Yin™:

 

Module 2: Vrijdag 17 November 2023 & 25 November 2023 (Live in de Kas of live online) 10 -17.30 uur

 • Uitgebreide lezing van iedere essentiele olie vanuit Classical Chinese medicine
 • Hoe olien te mengen volgens principes van de Klassieke Chineze geneeskunde en de verschillende werkingen

Aroma Yin™ sequenties voor:

 • Lage rugpijn
 • Voor pranayama en adembeoefening. Om bepaalde gebieden te openen om de Qi of Prana beschikbaar te maken voor de adem
 • Menopauze

Manual 65 pagina’s

Module 2: Live in de Kas of live via zoom: €240 excl. 21 % BTW

 

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Start:
17th Nov, 2023 @ 10:00
End:
25th Nov, 2023 @ 17:30
Event Categories:
, ,

Organizer

Stillnessinyoga